Wie draagt een “takje” bij voor Kasteel De Kinkelenburg tijdens Kerst? 

Foto:

De dames van Stichting deBOL zullen kasteel De Kinkelenburg in kerstsfeer gaan brengen voor het evenement: KUNST in kasteel De Kinkelenburg in Kerstsfeer, dat op 14 en 15 december zal plaatsvinden in Bemmel. Helpt u ons?

Het thema is “KUNST” en hiervoor zijn kunstenaars uit de Gemeente Lingewaard uitgenodigd om te exposeren. 17 kunstenaars hebben toegezegd hieraan te gaan deelnemen. 

De binnenkant van het kasteel zal door deBOL zelf worden aangekleed en de buitenkant van het kasteel zal sfeervol worden gemaakt door leerlingen van de opleiding “groen” van het ProCollege o.l.v. Bart Budel.

Het bestuur van deBOL is zoekt mooi groen materiaal, zoals wilgentakken, kornoeljestakken rood en groen, Ilex (hulst) Nobilis en Abies, Skimmia en andere mooie takken, bessen, sierappeltjes etc.

Helaas is er geen groot budget waarmee het groenmateriaal aangeschaft kan worden, vandaar deze oproep!

Als u uit uw tuin een of meerdere mooie takken, bessen, sierappeltjes etc. kunt missen dan zijn deBOL én het ProCollege daar zeer waarschijnlijk erg blij mee en draagt u met uw “takje” bij aan de kerstsfeer in en om het kasteel.

Om een en ander in goede banen te leiden kunt u als u iets kwijt wilt telefonisch contact opnemen: tel. 0481- 462890 / 461422 / 464237 of via de mail

Het ProCollege zal op 15 november willen beginnen met de werkstukken en de dames van deBOL hebben pas op 12 december het groenmateriaal nodig.

Voor de goede orde: het is niet de bedoeling dat wij een karrenvracht tuinafval aangeboden krijgen, hoe goed bedoeld ook!

deBOL hoopt met uw steun dit project tot iets bijzonders te kunnen maken, alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Informatie: www.debolbemmel.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen