Openbare Platformvergadering Doornenburg

Foto:

Platform Doornenburg houdt op woensdag  6 november om 20.00 uur haar 9de Openbare Platformvergadering  in 2013. Het inloopspreekuur is van 20:00 tot 20:30 uur. Geef uw ideeën en wensen door! 

Tijdens deze vergadering wordt de belangrijke 100 ste Openbare Platform vergadering rond  het onderwerp “Leefbaarheid in de komende jaren”, van 2 oktober geëvalueerd. Hier waren veel vertegenwoordigers van verenigingen en bedrijven aanwezig. De discussie  en ook de informatie per e-mail, die we ontvingen van  vertegenwoordigers, die niet konden komen, waren  inspirerend en duidelijk. Veel is de revue gepasseerd.

Het Platform heeft een duidelijke extra opdracht en goede ideeën meegekregen. Samenwerking, coördinatie, burgerparticipatie, communicatie, het goed in de media zetten van ons mooie dorp Doornenburg, aandacht voor de nodige betaalbare nieuwbouw voor Doornenburgers en gezinnen met kinderen, aandacht voor de bedrijven, school, verenigingen, etc kwamen duidelijk naar voren. 

 Indien u op het spreekuur of bij de evaluatie aanwezig wilt zijn, dan bent u van harte welkom!

Wij zullen iedereen in Doornenburg, o.a. via de media, meer  informeren over wat te gebeuren staat. Wordt dus Vervolgd!

De mensen, die 2 oktober aanwezig waren, worden nog nader geïnformeerd na de  evaluatie in de vergadering van 6 november.

Leefbaarheid leeft in Doornenburg! 

Er is in de afgelopen 12 jaar door het Platform Doornenburg  veel bereikt, dankzij veel inzet van velen. Hiervoor is dank uitgesproken, ook door de aanwezige wethouder namens de Gemeente Lingewaard.

Ook in de toekomst hopen we met u samen bestaande plannen, indien gewenst, te kunnen bijsturen en invloed te hebben op nieuwe voorstellen/plannen van ondermeer de gemeente Lingewaard. Laat dit u aanspreken! 

 We zoeken nog nieuwe leden en mensen, die ons willen helpen om werkzaamheden te helpen uitvoeren en tot een succes te maken! 

 Wilt u een bericht doorgeven of lid worden of iets willen doen: “Zend dan een E-mail naar [email protected], of bel 0610995095 “  

Locatie: Ontmoetingscentrum

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen