Gezellige drukte en verbinding op LingewaardUIT!/Duurzaamheidsmarkt 

Dat het een stralende dag was heeft zeker geholpen bij de succesvolle editie van LingewaardUIT! 2014. Dit werd dit jaar in combinatie met de Duurzaamheidsmarkt en Open dag van Open Academie gehouden. 

Vanaf 12.00 uur begon het publiek toe te stromen en dit liep de hele dag lekker door. Op het Kinkelplein, omgetoverd tot beweegplein, werd er gefietst, geturnd, gebadmintond en kon men een kijkje nemen in de Rolling Barrel.

Aan de ene kant van het beweegplein gaven de kramen van de Duurzaamheidsmarkt informatie over allerlei duurzame initiatieven. Aan de andere kant op het gras richting podium stonden de vrijwilligersorganisaties/initiatieven en kon men op het speciaal voor deze dag gemaakte terrasje genieten van de verschillende podium-acts. 

cpo516tu3ge6yosbp0d7iuvvt

Nieuw dit jaar was de samenwerking met vrijwilligersorganisaties: Lingewaard Energie die de duurzaamheidsmarkt op dezelfde dag organiseerde en met Mud Boot Sessions. Zij verzorgde de presentatie en een deel van het podiumprogramma. Deze samenwerking is, naast de al bestaand met TOP Bemmel en Cultureel Centrum de Kinkel, waardevol gebleken. 

SWL bedankt alle vrijwilligersorganisaties die aanwezig waren voor hun inzet om dit jaarlijks terugkerende evenement tot een inspirerende en gezellig dagje uit te maken.

Op naar de volgende editie!

ilsw4604cr6jlnc24r4lqae67

ub3or1vg2v12e65dqu24ljrsk

Foto’s Stichting Welzijn Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen