Boef in de Wijk verplaatst naar januari

Foto: Pixabay

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen gaat het spel Boef in de wijk op woensdag 17 november helaas niet door. Het spel wordt verplaatst naar donderdag 20 januari.

De gemeente bekijkt in januari of het lukt met de dan geldende maatregelen.

Hoe?

Door een ‘boef’ daadwerkelijk de straat op te sturen! Inwoners die meedoen in de WhatsApp-buurtpreventiegroep moeten goed opletten. Hen wordt gevraagd verdachte situaties te melden in hun WhatsApp-buurtpreventiegroep en de boef op te sporen. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk details geeft (bijv. kentekens, vreemde situaties, locaties, beschrijvingen van personen etc.). Diegenen die de boeven het eerst ontmaskeren krijgen een prijs! Alle winnaars krijgen aan het eind van het spel hun prijs uitgereikt in de oude Raadzaal, Langekerkstraat 17 in Huissen.

Wanneer en waar?

Het spel start om 19:30 vanuit uw eigen huis en dan versturen we de eerste aanwijzing. We spelen vier rondes en sturen verschillende boeven op pad. Het spel zal ongeveer een uur duren. Om 20.30 uur sluiten we het spel samen af en is er een prijsuitreiking in de oude Raadzaal, Langekerkstraat 17 in Huissen. Iedereen is welkom! De avond zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Aanmelden!

Vraag de beheerder van uw WhatsApp-buurtpreventiegroep om jouw groep aan te melden via dit formulier. Wil je meedoen maar ben je nog geen lid van een WhatsApp-buurtpreventiegroep? Sluit je dan voor het spel aan bij een groep. Via de website www.wabp.nl vind je de groepen in jouw buurt.

Waarom WhatsApp-buurtpreventie?Boef in de wijk

Een WhatsApp-buurtpreventiegroep is er om elkaar te waarschuwen als er iets vreemds in de wijk of straat gebeurt. Als er bijvoorbeeld midden in de nacht langzaam een auto door de straat rijdt, is het erg handig om elkaar met een app te waarschuwen. En als het echt verdacht is, bel je meteen de politie via 112. Door middel van deze WhatsApp-groepen werken buurtbewoners samen om de veiligheid te vergroten.

Wilt u niet deelnemen?

Je kunt meldingen van jouw WhatsApp-buurtpreventiegroep tijdelijk dempen zodat je niet overspoelt wordt met meldingen vanuit de WhatsApp-buurtpreventiegroep tijdens het spel.

Reacties

Cookieinstellingen