N838 in Angeren dag eerder dicht voor wegwerkzaamheden

Foto: Provincie Gelderland

Provincie Gelderland voert op dit moment asfalteringswerkzaamheden uit aan de N838, in de kom van Angeren. Op 19, 20 en 21 november is de weg tussen de Kamervoort en de Zahnstraat daardoor volledig afgesloten.

Ook het openbaar vervoer kan er niet door. Dit is een dag eerder dan eerder werd gemeld. Met deze aanpassing van de planning kan het openbaar vervoer op maandag weer door de straat.

Planning en bereikbaarheid

  • 25 oktober tot en met 21 november 2021 volledige wegreconstructie tussen de Molenstraat en Zahnstraat. Het wegvak is dicht, de kruispunten zijn open. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Dit staat met borden aangegeven.
  • 19, 20 en 21 november 2021. We vervangen de asfalt toplaag tussen de Leutsestraat en de Zahenstraat (bebouwde kom) Angeren. De N838 door de bebouwde kom is dicht, inclusief aanliggende kruisingen. Het oostelijk gedeelte van Angeren is via de ringdijk bereikbaar en Westelijk Angeren is via de Kamervoort bereikbaar. Voetbalvereniging SV Angeren is tot zaterdag 20 november 12 uur bereikbaar vanaf Huissen via de Irenestraat richting Kamervoort. Na 12.00 uur sluiten we ook

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de weg waaraan gewerkt wordt volledig afgesloten voor alle verkeer. De weggebruikers worden met borden omgeleid of krijgen aanwijzingen van verkeersregelaars.

Doorgaand verkeer dat rijdt tussen Huissen en Doornenburg wordt omgeleid om via de N839 richting Bemmel.

Op bereikbaargelderland.nlDeze link opent een andere website staat een overzicht van de actuele werkzaamheden en omleidingsroutes.

Openbaar vervoer en hulpdiensten

De weg blijft open voor openbaar vervoer en hulpdiensten, behalve het weekend van 19, 20 en 21 november 2021 en de twee dagen in de week van 13 tot en met 19 november. De provinciale weg is dan volledig afgesloten om nieuw asfalt aan te brengen.

Contact

Stel uw vraag over de werkzaamheden via het vragenformulierDeze link opent een andere website van de Provincie of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen