112

Getuigen gezocht: Woninginbraak Leutsestraat te Angeren

Foto: Funda.nl

De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak aan de Leutsestraat in Angeren. Woon je daar in de buurt? Misschien heb je iets gezien of gehoord en is jouw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De poging tot inbraak is gepleegd tussen vrijdag 19 februari 2021 16:00 uur en maandag 22 februari 2021 15:30 uur in de Leutsestraat ter hoogte van de Iepenstraat te Angeren.

Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Heb jij of één van je huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Politie Rivierenland West
Telefoon: 0900-8844

Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html

BVH nummer:2021081664

Klik hier om te reageren

Een inbraak voorkomen?

Zie je iets verdachts in je omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel je: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen staan tips om een woninginbraak te voorkomen.

Anti inbraak tip:

Inbrekers kunnen een deur of raam (gedeeltelijk) intrappen om een woning binnen te komen. Het is lastig om dit soort inbraken te voorkomen.
Om dit bij jouw woning te voorkomen kun je de deur verstevigen met een extra slot op kniehoogte, of een stevigere deur plaatsen. Als je waardevolle spullen uit het zicht opbergt, zal een inbreker minder snel geneigd zijn jouw woning uit te kiezen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen