De (online) Bemmelse Modeweek in plaats van Bemmel in de Mode

Foto: Beleef Bemmel

De ondernemers van Beleef Bemmel denken graag in oplossingen en kijken naar mogelijkheden. Dus dingen die we wél kunnen doen. Daarom organiseert Beleef Bemmel, in plaats van Bemmel in de Mode, nu De (online) Bemmelse Modeweek.

Van maandag 12 tot en met zondag 18 april staat Bemmel in het teken van de mode. Dit inclusief een koopzondag op 18 april van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Modeweek met Goodiebags

Tijdens deze modeweek presenteren alle ondernemers, die normaal gesproken met de ondernemers meedoen, hun mode digitaal. De diversiteit spat ervan af. Houdt hun Social-media pagina’s in de gaten, want dit wil je niet missen. Ook is er een hele mooie win-actie. Bij alle deelnemende bedrijven mag je na een aankoop een kaart invullen en achterlaten. Hiermee maak je kans op één van de vier Goodiebags vol met cadeaubonnen van deze bedrijven.

Centrum van Bemmel extra gezellig aangekleed

Het centrum van Bemmel zal extra gezellig aangekleed zijn, zodat u weer een heerlijke sfeer krijgt. Door de onvoorspelbaarheid van COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen, kunnen de organisatoren nu nog niet inschatten wat de richtlijnen dan zijn. Maar het zal voor iedereen duidelijk zijn dat alle ondernemers én het winkelend publiek de dan geldende maatregelen in acht nemen. Tenzij we in een volledige lockdown zitten, maar daar gaan zij niet van uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen