Netwerkbijeenkomst Jong MBK voor regio Arnhem-Nijmegen in Bemmel

Foto: Remco Vonk

Netwerkvereniging Jong MKB Arnhem-Nijmegen organiseerde op 21  september een netwerkavond in de Theaterkerk in Bemmel. Dit op uitnodiging van de Gemeente Lingewaard, die zo de samenwerking tussen ondernemers uit de regio wil versterken.

Jong MKB Arnhem Nijmegen is de kruiwagen voor ondernemers uit Arnhem en Nijmegen in de eerste zeven jaar van hun bedrijvigheid. Ondernemers van alle leeftijden komen elf keer per jaar bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren en samen te realiseren.

Zakelijke speeddate

“Netwerken is een goede manier om elkaar als ondernemers te versterken,” aldus Remco Vonk, voorzitter van Jong MKB Arnhem Nijmegen. “In dat licht heeft de gemeente Lingewaard ons benadert om een netwerkavond te organiseren waarbij onze leden kennismaken met lokale ondernemers. Door middel van een zakelijke speeddate in groepen van zes per tafel, sprak je in een korte tijd met veel verschillende ondernemers waardoor je netwerk zich snel en effectief uitbreidt.”

Informatie

Jong MKB Arnhem Nijmegen bestaat sinds 1999. De ruim 65 ondernemers die lid zijn van het netwerk zijn werkzaam in heel diverse branches en beroepsgroepen. Eén ding hebben zij gemeen: ze lopen als beginnende ondernemer allemaal tegen een eerste keer aan. Heb je interesse en wil je een keer een netwerkbijeenkomst meemaken? Neem contact op via Jong MKB Arnhem Nijmegen

De eerstvolgende netwerkavond:

  • Thema: Rondleiding/Workshop bij Makro Nijmegen
  • Datum: 05 oktober 2021
  • Locatie: Energieweg 50, 6541 CX  Nijmegen
  • Aanvang: 18:30 uur. Let op eerdere aanvangstijd!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen