Dit jaar geen kerstmarkt in Bemmel

Foto: Lingewaard Nieuws

In verband met de coronamaatregelen heeft de Kerstcommissie van Bemmel in overleg met de gemeente en het bestuur van Beleef Bemmel moeten besluiten dat de Kerstmarkt dit jaar niet door kan gaan.

Dit jaar dus onder andere geen kramerij, geen ijsbaan en geen koren in het centrum.

Kerstkoopzondagen

Toch willen de ondernemers de kerstperiode niet ongemerkt voorbij laten gaan en je in de gelegenheid stellen in een gezellige sfeer uw kerstinkopen te doen en waar mogelijk te genieten van een hapje en een drankje. Daarom zullen, mits de coronamaatregelen het toelaten, op 13 en 20 december twee kerstkoopzondagen worden georganiseerd. De winkels zijn dan vanaf 12 tot en met 17 uur geopend om u te verwelkomen. Dat geldt ook voor alle horecagelegenheden met de bij hun geldende openingstijden.

Wensboomproject

We gaan ons best doen het centrum tijdens de feestdagenperiode extra sfeervol in te richten, zodat de bezoekers al een beetje in feeststemming komen.
Voor de kinderen tot 12 jaar zal in het kader van de kerstgedachte weer het wensboomproject plaatsvinden, waarbij kinderen een mooie kleine kerstwens voor een ander kunnen indienen. Nadere berichtgeving hierover volgt begin december.

Op deze manier hopen de ondernemers er samen met jou toch een gezellige tijd van te maken. Noteer 13 en 20 december vast in je agenda. Je bent van harte welkom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen