112

Vier ramkraken met auto in Gendt, Nijmegen en Lent

Foto: Gemeente Lingewaard

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus ontving de politie meerdere meldingen van ramkraken in Nijmegen en omgeving. In Lent, Gendt en Nijmegen waren er meerdere meldingen binnengekomen bij de politie.

Het is nog onbekend of en wat er is weggenomen bij de genoemde bedrijven en instellingen. De politie heeft onderzoek ingesteld naar de vernielingen/ramkraken. Of er een verband bestaat tussen de genoemde ramkraken/vernielingen is nog niet met volle zekerheid te zeggen maar zal zeker in het onderzoek worden meegenomen.

In Gendt

In Gendt in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus omstreeks vier uur ontving de politie een melding van een ramkraak bij sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat. Er was een ruit geforceerd en er werden auto-onderdelen aangetroffen.

In Nijmegen

In Nijmegen in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus om ongeveer kwart over drie vond er een ramkraak/vernieling plaats bij een cultureel gebouw aan het Keizer Karelplein. Ter plaatse werden auto-onderdelen aangetroffen. Ook in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus omstreeks half drie vond er een ramkraak plaats bij een cafetaria aan de St. Jacobslaan in Nijmegen. De pui van het pand was zwaar beschadigd. Het pand werd geramd met een auto.

Verder in Lent

In Lent in de vroege ochtend van vrijdag 6 augustus kreeg de politie een melding dat de voordeur was vernield bij een bedrijf aan de Frankrijkstraat. Ook hier werden auto-onderdelen aangetroffen.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar getuigen van deze ramkraken/vernielingen. Heeft u op de genoemde tijdstippen en locaties iets gezien of beschikt u over informatie die de politie kan helpen om deze zaken op te lossen? Neem dan contact op met de politie door het invullen van het dit meldformulier. Of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via tel. 0800-7000.

Cookieinstellingen