Nieuw cursusseizoen van start in 2023 bij Rozet

Foto: Rozet

Goede voornemens om in 2023 aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Of gewoon zin om iets nieuws te leren?

Dan is dit je moment: in januari start er weer een groot en divers aanbod aan cursussen bij Rozet!

Divers

Van lessen over De Romeinse oudheid tot een introductie in de Turkse taal en van Realistisch fijnschilderen tot een cursus Keuzes maken; Rozet heeft voor ieder wat wils. Hieronder licht ze enkele cursussen voor je uit.

Leren met je handen

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag met één van onze Doe-het-zelf cursussen, zoals de basiscursus Klussen in huis. Binnen twee lesdagen leer je onder andere hoe de elektra in jouw huis werkt, sluit je lampen aan, werk je met boormachines en kom je alles te weten over boortjes, bitjes, schroeven en pluggen. Zo hoef je nooit meer te wachten totdat een ander tijd heeft om je te helpen!
Wil je iets meer creativiteit in het proces? Dan zit je goed bij de korte cursussen van onze nieuwe partner Makerscosmos. Hier leer je diverse technieken, zoals het ontwerpen van je eigen logo, werken met de naaimachine en omgaan met een lasersnijder. Een echte uitdaging voor (beginnende) creatievelingen! In januari start een cursus voor kinderen (Zelf maken: Mode met je eigen logo (10 – 15 jaar)) en voor volwassenen (Naailessen 2.0).

Leren met je hoofd

Heb jij juist zin om je hersenen te prikkelen? Kies dan bijvoorbeeld uit één van onze vele taalcursussen op verschillende niveaus. Ga ver van huis met Arabisch, Japans, Bahasa Indonesia of Mandarijn-Chinees, of zoek het wat dichterbij met Duits, Frans, Spaans, Grieks, Italiaans of Zweeds.
Je talenknobbel al ontdekt, maar nog altijd op zoek naar je wiskundeknobbel? Dan zit je goed bij de cursus Wonderlijke Wiskunde. In twee cursusavonden leer je de geometrische elementen: punt, lijn en vlak en hun samenhang. Het niveau is absolute beginner, dus iedereen kan meedoen!

Het volledige aanbod

Benieuwd naar  het volledige aanbod voor de komende maanden? Neem een kijkje in Rozet’s digitale folder, deze vind je hier!

Ook cursussen bij partners

Naast het cursusaanbod kun je in Rozet ook terecht voor muziek- dans- en theaterlessen, én voor nog meer creatieve cursussen. Ga hiervoor naar de websites van de partners van Rozet:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen