Studenten Artez Arnhem organiseren performance festival Papillae van 18 – 20 januari

Foto: Fenia Kotsopoulou

Tweedejaars studenten van Artez organiseren van 18 – 20 januari een driedaags performance festival. Bezoekers zijn daarbij van harte welkom.

Papillae is een driedaags performance festival over Artistic Research, georganiseerd door de tweedejaars studenten van de master Home of Performance Practices (HoPP).

Artistieke experimenten

Rondom kernthema’s als smaak en materie, papillae is een kans voor HoPP-studenten om hun artistieke onderzoeken te tonen, te bevragen en verder te experimenteren. Op het menu staat een smorgasbord van performances, artist talks, presentaties, workshops en natuurlijk eten, drinken en interventies om de intellectuele smaakpapillen te prikkelen.

Spel en onderzoek

Het tweede jaar van het HoPP Master Programma bestaat uit tien kunstenaars uit verschillende disciplines, die elk hun individuele artistieke onderzoek uitvoeren. Ze willen een festival creƫren dat mensen samenbrengt en een gevoel van spel en experiment in zich draagt; met de mogelijkheid om hun artistieke onderzoeken opnieuw te belichten door ze te delen met en te laten bevragen door een publiek.
Ze hebben een programma samengesteld dat een voorproefje geeft van hun artistieke onderzoeken. Het enige ingrediĆ«nt dat nu nog ontbreekt zijn jullie – het publiek! Ze zien je graag, met nieuwsgierige smaakpapillen!

Informatie

Papillae festival bruist bruisend en vol smaak, zal plaatsvinden tussen:

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen