Expositie ‘Kunst, begin er (niet) aan’ in Kunstfabriek De Transformatie

Foto: Kunstfabriek De Transformatie

Tot en met zondag 12 maart is in de Boderuimte van Kunstfabriek De Transformatie de Expositie ‘Kunst, begin er (niet) aan!’ te zien. Het werk van Han Jansen, ofwel mister Linocut, bestaat vrijwel uitsluitend uit linosnedes en wordt gekenmerkt door intuïtieve en eenvoudige lijnen.

Een belangrijke inspiratiebron is zijn diepe liefde voor muziek en fascinatie voor subculturen. Hij kiest onderwerpen die dicht bij hem staan.

Herman Brood

In deze expositie brengt Han Jansen een ode aan Herman Brood. Het getoonde werk bestaat uit linosnedes die zijn geïnspireerd op schilderijen en tekeningen van Herman Brood.
Herman Brood is natuurlijk voor velen een popidool. Maar niet iedereen weet dat hij zijn muzikale loopbaan startte toen hij speelde in de Arnhemse band ‘The Moans’ terwijl hij studeerde aan de Kunstacademie in Arnhem.
Han Jansen ontvangt zijn bezoekers op afspraak. Via het email-adres [email protected] kunnen geïnteresseerden een bezoekafspraak maken.

Over kunstfabriek de Transformatie

Kunstfabriek De Transformatie is een plek in Arnhem waar circa honderd kunstenaars en creatieven atelier houden. De Kunstfabriek is gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90, een verborgen schoonheid in de stad. Het is ontworpen in de strakke zakelijke stijl van de Nieuw Haagse School door Hendrik Fels (1882-1963) en later gerenoveerd door K3 Architectuur en TAK Architecten. Zeer de moeite van het bekijken waard.

Samenvatting informatie

Expositie ‘Kunst, begin er (niet) aan!’
Looptijd: tot en met vrijdag 12 maart 2023
Bezoek: op afspraak via [email protected]
Toegang: gratis
Locatie: Kunstfabriek De Transformatie, Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem
Website: www.transformatiearnhem.nl en www.hanjansen.photo.blog

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen