Huisdier van de week: waterrat Dugo zoekt nieuwe baas

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dugo, geboren 18-06-2013, is een echte Golden Retriever, dat wil zeggen, vrolijk, levendig en graag bij mensen in de buurt. Hij zoekt zijn baas op om aangehaald te worden, een paar uurtjes alleen thuis zijn is geen probleem.

Dugo is een echte waterrat en zwemt ook graag, buiten kijkt hij niet op van katten en andere honden.

Dugo

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdir van de week. Deze week is dat hond Dugo. Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/dugo/.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen