Blinde Liefde voor Salsa terug in Arnhem vanaf 17 juni

Foto: Blinde Liefde voor Salsa-

Bijna twee jaar geleden organiseerde Uniek Sporten regio Arnhem, in samenwerking met Blinde Liefde voor Salsa, een succesvolle workshop in Arnhem. Dit jaar vindt, vanaf zaterdag 17 juni, dan eindelijk het vervolg plaats.

De swingende salsales zal dit keer niet eenmalig zijn, maar er zal een workshop van zes lessen worden gegeven. Bij deze lessen maakt het niet uit of je wel of niet kunt zien. Salsa is namelijk goedziend of ‘slechtziend’/ blind goed aan te leren en daarom is iedereen welkom. Kortom, meld je snel aan om het aankomende half jaar salsa te dansen!

Blinde Liefde voor Salsa

Blinde liefde voor salsa geeft aan mensen met nul tot honderd procent zicht, non- visueel salsales. Op deze manier willen zij graag twee werelden dichter bij elkaar brengen en wel die van de ‘goedzienden’ als slechtzienden. Zij werken op deze manier aan de inclusie, want daar kan zeker nog wel wat aan gebeuren.
Zowel jongeren als ouderen zijn welkom tijdens de lessen, want dansen doe je samen. Plezier maken op een non- visuele sportieve manier staat hoog in het vaandel waarbij persoonlijke aandacht de prioriteit heeft.

Praktische informatie

De eerste workshop start op zaterdag 17 juni van 15.00 – 16.00 uur. De daaropvolgende workshops zijn ook van 15.00 – 16.00 uur en vinden plaats op 22 juli, 26 augustus, 23 september, 28 oktober en 25 november 2023. Alle workshops vinden plaats in het Rozet cultureel centrum, vlakbij centraal station Arnhem.
Je kun je aanmelden voor de workshops via [email protected].
De kosten zijn €60,- voor alle zes de workshops.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen