Mina, Peet en Joost dromen van hun eigen queer bar in Arnhem

Foto: Queer Collective Arnhem

Mina, Peet en Joost vormen samen het Queer Collective Arnhem en organiseren sinds een half jaar borrels voor de queer community van Arnhem en omstreken. Via het GoFundMe-platform zamelen zij geld in om een culturele hotspot voor en door queers te starten.

De crowdfunding is bedoeld voor het startkapitaal waarmee de verbouwing, vergunningen en apparatuur betaald kunnen worden.

Streefbedrag

“Het moet een ontmoetingsplek worden waar je ‘s ochtends terecht kunt voor een kopje koffie, waar je ‘s middags kunt werken achter je laptop en waar je ‘s avonds kunt afspreken met oude en nieuwe vrienden,” aldus het Queer Collective Arnhem.
Het streefbedrag is €40.000.

Praktische zaken

Voor het opzetten van een bar is een hoop nodig, deze crowdfunding is bedoeld voor het startkapitaal waar we onder andere de verbouwing, vergunningen, apparatuur zoals koelkasten en koffiemachines en de eerste maanden huur van kunnen bekostigen. De locaties die we op het oog hebben vragen gemiddeld €2.500,- per maand aan huur, we verwachten twee maanden bezig te zijn met verbouwen en opstarten.
Bekijk de campagne verder hier: https://gf.me/v/c/gfm/help-us-open-a-queer-bar-in-arnhem.

Reacties

Cookieinstellingen