Op Pinksterweekend: Mout Bierfestival Arnhem met proeven, spelen, dansen

Foto: Mout Bierfestival

Mout Bierfestival keert van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei terug naar het Sonsbeekpark in Arnhem. Tijdens dit Pinksterweekend heeft Mout wederom de lekkerste en speciaalste biertjes voor je verzameld.

Nog meer gelegenheid dus om je favoriete brouwerijen te ontdekken! En er is meer, want het Mout-aanbod is dit jaar flink uitgebreid. Tickets zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Mout-gezelligheidMout Bierfestival

Zoals je inmiddels van Mout Bierfestival gewend bent, kun je jezelf weer laven aan ruim 200 (speciaal)bieren, muziek, lekker eten én de typische Mout-gezelligheid. Het aantal brouwerijen en foodtrucks is wederom groot en de keuze uitgebreid. Nieuw dit jaar is de extra muziekbeleving. Liefhebbers van hitjes uit de jaren ’70 en ’80 kunnen terecht bij de Platenbus. Houd je meer van het nieuwere werk uit de 90’s en 00’s? Dan is de Rewind-stage voor jou.

Sport en biercocktails

De sportievelingen leven zich uit op de sjoelbak, flipperkast en bij de arcadegames. Nieuw zijn ook de biercocktails van Beerded en de Oedipus-stage, waar je een biertje drinkt en je je tafeltennis-skills vertoont. Kortom: Mout is terug. Hipper, dansbaarder en speelser dan ooit.

Wees gerust

Nog steeds ervaar je de typische Mout Bierfestivalervaring. Lekker slenteren langs brouwerijen en foodtrucks. Proeven, delen en verwonderen. Daar bovenop vind je dit jaar nog meer actie, beleving, een complete ontdekkingsreis. Dus kom van die bank af en ervaar Mout. Klaar voor het vetste bierfestival van Nederland? Mout wel!

Praktische informatie

Mout Bierfestival 2023 Arnhem van 26-28 mei in Sonsbeekpark Arnhem.
Tickets: www.moutbierfestival.nl.
Openingstijden: Vrijdag: 16.00 – 23.00 uur; Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur; Zondag: 13.00 – 23.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen