Huisdier van de week: Ontmoet Daphne

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Daphne is een heel nieuwsgierig konijn en komt enthousiast naar je toe. Aaien vindt ze soms nog een beetje spannend, maar met een rustige aanpak kan ze een aai best waarderen.

Zodra ze wat vertrouwen heeft, blijft Daphne steeds weer bij je terugkomen. Ze vindt het leuk om met een balletje te spelen. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Daphne bij een rammelaar en niet bij kinderen onder de twaalf jaar.

Het Dierentehuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Konijn Daphne.
Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/daphne/

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:

Reacties

Cookieinstellingen