Beleef het groen op 28 mei tijdens de Westerveld Fair in Elden

Foto: evenementen-elden.nl

In het voormalige Overbetuwse dorp Elden (gem. Arnhem) ligt een uniek park rond een grote kolk welke ontstaan is bij een dijkdoorbraak in 1740. Om aan iedereen de schoonheid van dit park te laten zien wordt jaarlijks de Westerveld Fair georganiseerd.

Dit Pinksterweekend, op 28 mei, zijn er bijzondere activiteiten te beleven in park Westerveld in Elden tijdens de Westerveld Fair. Het gratis evenement heeft een afwisselend programma tussen 11.00 en 17.00 uur voor alle leeftijden. Hieronder een overzicht wat je kunt beleven op deze bijzondere plek in Elden.

Demonstraties: Ervaren in het groenWesterveld Fair

De Westerveld Fair is een openlucht evenement voor het hele gezin met allemaal demonstraties en activiteiten die met buitenleven te maken hebben. Op de grote speelweide in park Westerveld vinden doorlopend presentaties en shows plaats met Friese paarden, werkpaarden en roofvogels. Terugkerende acts als Ad Louwen van Stal ’t Nieuwveer met zijn werkpaarden en een roofvogelshow van De Valk worden afgewisseld met nieuwe shows. Dit jaar een ode aan het Friese paard door Nemo’s Bern en dameszadelclub Fleurop.

Markt: Winkelen in het groen

Daarnaast is er een markt met ambachten, brocante, woonaccessoires, kleding, sieraden, kunst en heerlijke (biologische) streekproducten. En na het succes van vorig jaar kun je ook weer terecht voor nieuwe buitenplanten. Mooie bloeiers voor een prikkie!

Westerveld FairVoor kinderen: Spelen in het groen

Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Je kunt je laten schminken door een professioneel schminckteam en is er een spectaculaire show door goochelaar Joost.

Horeca: Proeven in het groen

Op het terrein is voldoende horeca voor een lekker drankje, en een lekkere snack. Dit jaar ook weer een roodtruck met heerlijke cakes en muffins. Kortom alle ingrediënten voor een leuke middag! Van 11.00 -17.00 uur | Park Westerveld | Bezoek is gratis.
Voor meer informatie, neem contact op met: [email protected] of kijk naar:www.evenementen-elden.nl.

Reacties

Cookieinstellingen