Tentcampagne Park Sonsbeek Arnhem ‘Verwacht een wonder’

Foto: Evangeliegemeente De Deur Arnhem

Arnhem maakt zich op voor een genezingscampagne van formaat. Op zondag 28 mei vindt in het Sonsbeekpark de speciale tentcampagne op de Ronde Weide plaats.

De campagne heet ‘Verwacht een wonder’.
Deze campagne is niet nieuw voor de stad, want eerder vonden vergelijkbare genezingsbijeenkomsten plaats. Een was in 2017 (Park Presikhaaf) en een andere in 2011 (Rijnhal), met talloze wonderbaarlijke genezingen als resultaat.

Evangelist Steve Bowman

Ditmaal is het de beurt aan evangelist Steve Bowman uit Prescott Arizona om de krachtige boodschap van hoop en genezing te brengen. Als voormalig zendeling in Zambia reist hij de wereld rond om zijn geloof in God en zijn boodschap van genezing te delen. Tijdens de tentcampagne in het Sonsbeekpark zal Bowman bidden voor de zieken en worden er wonderen van God verwacht.

De Deur Arnhem

Deze unieke tentcampagne wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Deur Arnhem. De organisatie nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere vijfdaagse genezingscampagne en te ervaren wat God kan doen.

Wanneer

De tentcampagne ‘Verwacht een wonder’ begint op zondag 28 mei om 11.00 uur en 19.30 uur en duurt tot en met donderdag 1 juni. Van maandag tot en met donderdag worden er iedere avond gebedsbijeenkomsten gehouden om 19.30 uur.
Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij.
Meer informatie is te vinden via dedeurarnhem.nl.

Reacties

Cookieinstellingen