Tweede Pinksterdag Open Boerderijdagen in Groesbeek, Beuningen en Hernen

Foto: Campina

Maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) 2023 laten melkveehouders door heel Nederland weer zien waar onze zuivel vandaan komt. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

In de buurt van Nijmegen kun je terecht bij boerderijen in Groesbeek, Beuningen en Hernen.Meer informatie en adressen van de boerderijen vind je hier.

Rondleidingen en activiteiten

Het is dit jaar de zestiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert. Op de boerderijen is er voor jong en oud de mogelijkheid om deel te nemen aan educatieve en speelse activiteiten, zoals een boerderijrondleiding, zonnepanelen puzzelen, windmolen vouwen en melkweg race.

Open Boerderijdagen

De eerste Campina Open Boerderijdag, op 19 mei is door ruim 57.000 bezoekers bezocht. 33 boerderijen door heel Nederland waren die dag geopend voor publiek. Op de Campina Open Boerderijdagen laten boerenfamilies zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst. Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, is er de mogelijkheid om nog eens 39 boerderijen te bezoeken.   Voor meer informatie zie: Boerderijdagen.

Reacties

Cookieinstellingen