Garage sale in Posttheater

Foto: Posttheater

Posttheater ruimt op! Posttheater is druk bezig met opruimen en wil het publiek de kans geven om te profiteren van de overvloed aan oude theaterstoelen, meubilair, horeca-apparatuur, lampen, posters en nog veel meer.

Posttheater, hét cabaretpodium van het Oosten, opent haar deuren voor een bijzondere Garage Sale op zaterdag 1 juli. De bar en de kassa zijn geopend tijdens de Garage Sale. Naast het snuffelen tussen leuke spullen, kun je genieten van een verfrissend drankje, kaarten kopen voor het nieuwe seizoen en ontspannen in de gezellige sfeer van het theater.

Waardevol doel

Deze sale biedt theaterliefhebbers en interieur jagers de kans om een uniek stukje geschiedenis van het theater in handen te krijgen. Of je nu een thuisbioscoop wilt creëren, je huis wilt inrichten met een vleugje theatermagie, of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief item, deze Garage Sale heeft voor elk wat wils.
Het beste deel? De opbrengst van de verkoop gaat naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur, een organisatie die zich inzet om kinderen uit minder bevoorrechte gezinnen toegang te geven tot sport- en culturele activiteiten. Door deel te nemen aan deze Garage Sale, draag je bij aan een waardevol doel.
Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 1 juli
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Locatie: Posttheater, Rosendaalsestraat 27, 6824 CA  Arnhem
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen