Feestelijke kick-off van het nieuwe seizoen in Posttheater Arnhem op 21 september

Foto: Posttheater

Het Posttheater trapt dit seizoen af met een primeur! Voor de allereerste keer in haar dertigjarig bestaan start het theater het nieuwe theaterseizoen met een sprankelende preview-avond die je absoluut niet mag missen.

Mis deze start van het nieuwe seizoen niet en verzeker jezelf van een plekje in de spotlights. Ze verwelkomen je graag op donderdag 21 september voor een onvergetelijke avond vol entertainment en gezelligheid! Zet donderdag 21 september met grote letters in je agenda!

Vol met voorproefjes

Laat je verleiden door het verrassende programma, vol met voorproefjes van artiesten die dit seizoen het podium zullen betreden. Ben je klaar voor een onvergetelijke avond? Reserveer nu snel je stoel en kom op donderdag 21 september genieten van een smakelijk voorproefje. Een ticket voor deze buitengewone avond is verkrijgbaar voor slechts €7,50!
Door de jaren heen heeft het Posttheater vele grote namen een startpodium geboden, en velen van hen keren nog altijd terug voor hun try-outs. Zo ook de iconische Najib Amhali, die twee avonden lang zijn jubileumshow ’30 jaar on stage’ zal vertolken. Maar dat is nog niet alles! Het aanbod van voorstellingen, met zowel gevestigd als aanstormend talent, is dit seizoen groter dan ooit. Het Cabaretweekend wordt afgetrapt door het hilarische duo Blauwe Vinkjes, wier eerste avondvullende show een lachspektakel belooft in hun geheel eigen, onmisbare stijl!

Cabaretweekend

Van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 oktober organiseert Posttheater in samenwerking met Musis en Stadstheater Arnhem het sensationele Cabaretweekend. Met twee locaties, drie zalen en optredens van grootheden als Urbanus, Kasper van der Laan en Jawad es Soefi, wordt dit een evenement om naar uit te kijken. Reserveer nu je tickets en maak je op voor een (lang) weekend vol lachen en genieten.

Praktische informatie

Het Posttheater is aan de Rosendaalsestraat 27, 6824 CA Arnhem.
De preview-avond is op 21 september om 20.30 uur.
Kaartverkoop via posttheater.nl of cabaretweekend.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen