Werf en Match Informatieavond groene opleidingen Aeres Velp

Foto: Aeres Velp

Aeres Velp verzorgt groene en creatieve opleidingen en op zoek naar groene veranderaars die de wereld duurzamer en mooier willen maken. Zit jij in je examenjaar of in 3-havo en wil je een mbo opleiding gaan doen?

Donderdag 9 november staan studenten, docenten en leerbedrijven van de groene mbo school in Velp voor je klaar om informatie te geven over verschillende opleidingen: tot hovenier, bloemstylist en de nieuwe opleiding tot bio-teler.

Ondernemers zitten te springen om goed en vakkundig personeel

Aeres Velp verzorgt groene en creatieve opleidingen en op zoek naar groene veranderaars die de wereld duurzamer en mooier willen maken. Het groene onderwijs is daar uitermate geschikt voor. Vakdocenten begeleiden en coachen je tot dé vakman of vakvrouw waar het bedrijfsleven enorm behoefte aan heeft. Veel van Aeres-oud-studenten hebben een eigen onderneming opgestart nadat ze gediplomeerd de school verlieten of in dienst gegaan bij het bedrijf waar ze al stage liepen of een arbeidscontract hadden.Aeres Velp

Praktische informatie

Donderdag 9 november staan studenten, docenten en leerbedrijven van de groene mbo school in Velp voor je klaar om informatie te geven over de opleiding tot hovenier, bloemstylist en de nieuwe opleiding tot bio-teler. dit vindt plaats bij Aeres mbo aan de Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA Velp.
Kom je dan met je ouders/verzorgers om een kijkje te nemen in het sfeervolle gebouw in Velp tussen 18.00 en 20.00 uur?
Check de website: www.opendagvelp.nl of https://www.aeresmbo.nl/velp/kom-sfeer-proeven/open-dagen (en voor meer Opendagen bij Aeres).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen