Inwoner Arnhem in Grande Finale Ouderen Songfestival

Foto: Ouderen Song Festival. Ellen Rendering

Ellen Rendering uit Arnhem heeft de prefinale van het Ouderen Songfestival bereikt. Zondagmiddag 5 november stond zij samen met zestien andere prefinalisten (waaronder een duo) op het podium van Theater De Lievekamp te Oss.

De Grande Finale is op zondag 10 december in het Theater Amsterdam te Amsterdam.

Deelname allereerste keer

Het is voor Rendering de allereerste keer dat ze deelneemt aan het Ouderen Songfestival. Haar talent werd direct herkend toen zij zich 23 september liet horen tijdens de voorronde in het Osse Theater De Lievekamp. Niet alleen haar zangkwaliteiten maakten indruk op de jury, ook haar creatieve vermogen werd gewaardeerd. Het lied dat ze zong, ‘Hoera, ’t is een depressie’, heeft ze zelf geschreven. Haar optreden leverde haar een prefinaleplaats op.
Rendering kreeg zondagmiddag 5 november, wederom op het podium van Theater De Lievekamp in Oss, opnieuw de kans publiek en jury te overtuigen van haar zangkwaliteiten. Muzikaal leider Kees van Zantwijk schrijft speciaal voor deze gelegenheid, net zoals hij dat ook voor de andere nummers doet, het arrangement voor haar lied. Lukt het haar de jury opnieuw te verrassen dan staat ze zondagmiddag 10 december in de Grande Finale in het hoofdstedelijke Theater Amsterdam. Net als haar mede-prefinalisten werd zij die middag begeleid door het Ouderen Songfestival Combo onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie was in handen van Eva Zwaving.

Grande Finale

  • De Grande Finale van zondag 10 december begint om 14.00 uur en is in het Theater Amsterdam aan de Danzigerkade 5, 1013 AP Amsterdam.
  • Toegangsprijs: €22,50 / € 2,50 [tot en met twaalf jaar].
  • Boek hier jouw tickets.
  • Meer informatie is op www.ouderensongfestival.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen