Hotel Haarhuis presenteert concert ‘All Of Me’ op 23 februari

Foto: Laura Fygi

Op 23 februari biedt Hotel Haarhuis een avond van muziek en culinaire ervaringen in de vijf-sterren ambiance van het hotel. Het concert, getiteld ‘All of Me’, brengt een mix van jazzy klanken met invloeden van latin en ballads.

De bekende zangeres Laura Fygi en muzikant Derk de Kloet presenteren een optreden in de sfeervolle promenadezalen van het hotel.

Setting prikkelt alle zintuigen

Gasten kunnen genieten van een drie-gangen diner samengesteld door de chef van Hotel Haarhuis, passend bij de sfeer van de avond. De setting is ontworpen om alle zintuigen te prikkelen. Tickets voor de dinnershow zijn online beschikbaar en indien gewenst in combinatie met overnachting en ontbijt in het enige vijf-sterren hotel van Arnhem. Ook zijn er speciale zakelijke tarieven. Meer info hier.
Sybren Muijs, Hotelmanager: “We kijken ontzettend uit naar deze speciale avond, waarbij we de ambiance van onze promenadezalen perfect kunnen gaan combineren met culinair én muzikaal genot.”

Over Laura Fygi en Derk de Kloet

Laura Fygi, opgegroeid in Uruguay, heeft een veelzijdige carrière die haar door heel Europa, Zuid-Amerika en Azië heeft geleid. Haar herkenbare stem heeft wereldwijd harten veroverd. Laura heeft samengewerkt met diverse grootheden zoals Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. In 2022 werd haar veelzijdige carrière bekroond met de release van het koffietafelboek ‘Laura Fygi, All of Me’, dat haar levensverhaal en muzikale avonturen belicht. Deze keer deelt ze het podium met Derk de Kloet.
Derk de Kloet, opgegroeid in de wereld van radio door zijn vader Co de Kloet, heeft zich toegewijd aan muziek. Na zijn tijd in zijn eigen Rhythm and Blues band, richtte hij zich op het repertoire van The American Songbook, met een combinatie van Latin-invloeden en oude Rhythm and Blues. De samenwerking met Laura Fygi beschouwt hij als een ongelofelijk cadeau in zijn carrière.

Over Hotel Haarhuis

Al meer dan een eeuw biedt Hotel Haarhuis persoonlijke gastvrijheid in een warme omgeving. Het bedrijf opende voor het eerst de deuren in 1918. Eerst als koffiehuis, maar in de jaren 1920 werd ook slaapgelegenheid aangeboden. Anno 2024 is het geheel vernieuwde hotel onderdeel van Q Hospitality Group en biedt het 127 luxe kamers, restaurant Locals, koffiecorner Hoek, rooftopbar Blou, een fitness, de Cityspa met diverse sauna’s en behandelmogelijkheden, een terras, The Storage (wijnkelder en whisky bar) en elf ruime zalen geschikt voor evenementen, bijeenkomsten en feesten tot 350 personen.
Meer info over de mogelijkheden: www.hotelhaarhuis.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen