Nieuwe Yogapoint studio opent bij de Vasim in Nijmegen-West

Foto: Yogapoint

In het groeiende Nijmegen-West wordt binnenkort een nieuwe yogastudio geopend: Yogapoint vestigt zich in het hervormde industriële pand van De Vasim.

De officiële opening staat op 30 maart gepland. Met ruim 350 vierkante meter is deze nieuwe studio een aanwinst voor zowel de ervaren yogabeoefenaars als degenen die net hun eerste stappen zetten op het yogapad.

Populaire ontmoetingsplaats

Sinds 2015 heeft de yogapoint al met succes haar aanwezigheid gevestigd in het centrum van Nijmegen. De keuze voor De Vasim als locatie is niet toevallig; het pand staat bekend als een populaire ontmoetingsplaats voor kunst en cultuur, sport, horeca, evenementen en creatieve bedrijvigheid. Yogapoint voegt zich met deze nieuwe studio in deze bruisende plek, waardoor Nijmegen-West er een mooie gelegenheid voor ontspanning en bewegen bij krijgt.

Ervaren docenten

Met maar liefst twaalf gloednieuwe lessen per week, verzorgd door ervaren docenten, wordt er ingespeeld op diverse behoeften en niveaus. De studio biedt ruimte voor kleine besloten lessen, evenals grotere samenkomsten zoals workshops of opleiding.
Yogapoint kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in hun nieuwste studio en een nuttige bijdrage te leveren aan het welzijn van de Nijmegen-West buurt en daarbuiten. Ontdek innerlijke rust en balans te midden van de levendige energie van De Vasim.

Informatie

Nieuwsgierigen en geïnteresseerden worden uitgenodigd om de Yogapoint nieuwsbrief en social media in de gaten te houden voor updates over de grote opening. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yogapoint via 06-24343469.Yogapoint

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen