Politiek Café in Arnhem op 24 mei: wapens voor vrede?

Foto: SP. WhatsApp Image

Op vrijdagavond 24 mei organiseert de Arnhemse SP een Politiek Café met de titel van dit politiek café is Wapens voor vrede? Daarmee geeft de lokale SP aan het gesprek te willen voeren over het geweld in de wereld.

Dit eerste politiek café in een reeks vindt plaats in Theater Het Hof. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Boeiende sprekers

Hiervoor zijn boeiende sprekers uitgenodigd, onder andere: lijsttrekker voor de Europees Parlementsverkiezingen, Gerrie Elfrink, Tweede Kamerlid Sarah Dobbe en hoogleraar en publicist Ewald Engelen.
“We leven in onrustige tijden, waarin oorlog en geweld op veel plekken de kop opsteken. Dat doet wat met mensen, zeker ook in Arnhem, waar de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog en de Slag om Arnhem altijd dichtbij is. Wij willen als lokale SP-afdeling dan ook het gesprek hierover faciliteren. Daarom organiseren wij deze avond,” aldus afdelingsvoorzitter Noud Roelen.

Gevarieerd programma

Het Politiek Café op 24 mei kent een gevarieerd programma. Er zal een afwisseling zijn van korte lezingen, veel ruimte voor interactie met het publiek, vragen en discussie en daarnaast een cultureel intermezzo. Roelen: “We zijn blij met dit programma en zeker met de sprekers: bekende namen die garant staan voor prikkelende ideeën. We verwachten dan ook vele geïnteresseerde gasten.”

  • Politiek Café in Arnhem – wapens voor vrede? vindt plaats in Theater Het Hof aan de Boekhorstenstraat 58 in Arnhem.
  • Inloop is vanaf 19.00 uur Het start om 19.30 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.
  • Entree is gratis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen