Koffieochtend in de Zandse Kerk op 29 september

Foto: Wim Evers

In augustus waren ze weer begonnen met een gezellige en geslaagde start van de maandelijkse koffieochtend van Stichting de Zandse Kerk. Iedereen is van harte welkom op de volgende koffieochtend op woensdag 29 september.

Zoals altijd is de inloop vanaf 10.00 uur en om 10.30 start het koffieschenken. De kosten zijn €3,- per persoon. Je vindt de Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat 33 in Huissen.

Met QR code

Voor de veiligheid van eenieder houden de organisatoren zich aan de volgende coronamaatregelen. Er is toegangscontrole: er wordt gevraagd om een QR-code of een negatief testresultaat van max 48 uur oud. Ook wordt de ID gecontroleerd van iedereen. “Helaas moeten we de toegang weigeren als de controle incompleet is. We hopen op uw begrip.”

Niemand hoeft zich op 29 september meer aan de 1,5 meter afstand te houden. Er kunnen dus veel bezoekers op de koffieochtend komen.

Kom gewoon

Vooraf aanmelden is niet nodig. De gastvrouwen en vrijwilligers hopen op weer een gezellig samenzijn. Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden kun je mailen naar: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen