Terugroepacties: Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan en Jacob Hooy Kruidenmengsel Luchtwegen

Foto: Superunie

Er zijn twee terugroepacties voor etenswaren. De ene is voor het product Bio Hapje appel perzik banaan van het merk Bonbébé, waarbij er mogelijk stukjes plastic in het product terecht kunnen komen.

De tweede is voor Kruidenmengsel Luchtwegen van het merk Jacob Hooy,

Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan

Inkooporganisatie Superunie is een terugroepactie gestart voor het product Bio Hapje appel perzik banaan van het merk Bonbébé. Door een mogelijke productiefout kunnen kleine plastic schilfers van de dop loskomen en mogelijk in het product terechtkomen. Deze fruithapjes zijn verkocht bij diverse supermarkten zoals Dirk, DekaMarkt, Plus, Hoogvliet, Poiesz Supermarkten, Jan Linders, Vomar, Boon’s Markt, Boni en MCD.

Al gekocht?

Melding terugroepactie Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaanDe terugroepactie betreft het product Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan met streepjescode 8710624283353 met THT-datum 19-09-2022.
Als je dit product hebt, en het heeft de genoemde houdbaarheidsdatum, gebruik het product dan niet. Gooi de inhoud van de verpakking weg, en knip de streepjescode uit de verpakking.
Stuur de streepjescode, samen met jouw naam, rekeningnummer en de naam van de winkel waar je het product hebt gekocht naar:

Bonbébé
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Een postzegel is niet nodig. Het aankoopbedrag wordt naar jou overgemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan door Superunie? Neem dan contact op met de klantenservice van Bonbébé via telefoonnummer 0800 – 266 23 23. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.

Kruidenmengsel Luchtwegen van het merk Jacob Hooy

Gezondheidswinkelketen Holland en Barrett is een terugroepactie gestart voor het product Kruidenmengsel Luchtwegen van het merk Jacob Hooy. Het product voldoet niet aan de wettelijke eisen. In deze batch van het product is een te hoog gehalte aan atropine en scopolamine gevonden.

Melding terugroepactie Jacob Hooy Kruidenmengsel LuchtwegenDe terugroepactie betreft Jacob Hooy Kruidenmengsel voor Kruidendrank Luchtwegen met batchnummer 065869 en uiterste consumptiedatum 21/01/2023.

Al gekocht?

Heb je dit product bij Holland en Barrett gekocht en heeft de verpakking het genoemde batchnummer? Gebruik het product dan niet meer, maar breng het terug naar de winkel. Ook geopende verpakkingen mag je terugbrengen. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Meer weten?

Wil je meer weten over de terugroepactie van een batch Kruidenmengsel Luchtwegen van Jacob Hooy door Holland en Barrett? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf via de contactgegevens op deze pagina van Holland en Barrett.

Reacties

Cookieinstellingen