Vrijwilligers van het Open Eetcafé koken nu nog gezonder en volgens HACCP normen

Foto: Open Eetcafe

De vrijwilligers van het Open Eetcafé in Gendt hebben allemaal de workshop Koken voor een gezonde leefstijl en volgens geldende HACCP normen afgerond. Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Lingewaard.

Die is bedoeld om de vrijwilligers te laten zien hoe je volgens geldende voedselveiligheidsregels kookt (HACCP), en op welke manier koken bij kan dragen aan een gezonde leefstijl. Goed nieuws voor Open Eetcafé Gendt want alle deelnemers zijn geslaagd.

SWL chef-kok en leermeester Willem Cornelissen

De workshop werd gegeven door SWL chef-kok en leermeester Willem Cornelissen aan zeven enthousiaste deelnemers. Koken op een gezonde en hygiënische manier was altijd al van groot belang bij Willem in zijn keuken. Leren koken en eten op een gezonde manier is een belangrijk onderdeel uit het Lingewaardse preventieakkoord Samen voor een gezond Lingewaard. Chef-kok Willem is daarom altijd enthousiast om anderen ook de fijne kneepjes van het vak te kunnen leren.
Op dit moment liggen alle Open Eetcafés even stil vanwege de coronamaatregelen. Zij zullen er over berichten wanneer ze weer van start gaan.

Reacties

Cookieinstellingen