Terugroepacties: Jumbo Keulse Leverworst wegens mogelijke Listeria bacterie en ALDI houdbare melk pakjes

Jumbo is een terugroepactie gestart voor de Jumbo Keulse Leverworst. In deze leverworst kan de schadelijke Listeria bacterie zitten.

Het eten van producten die besmet zijn met Listeria kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Bij Jumbo: houdbaarheidsdatum 4-2-2023

De terugroepactie geldt voor de verpakkingen Jumbo Keulse Leverworst met EAN codedie begint met 232455100 en houdbaarheidsdatum 4-2-2023.
In deze leverworst kan de schadelijke Listeria bacterie aanwezig zijn. Het eten van producten die besmet zijn met Listeria kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor ouderen, mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen en jonge kinderen.

Al gekocht?

Als je de Jumbo Keulse Leverworst met houdbaarheidsdatum 4-2-2023 hebt, eet deze dan NIET op.
Breng de leverworst terug bij de klantenservice van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug. Een kassabon heb je niet nodig.

Bij ALDI

ALDI roept, namens leverancier Inex BV verpakkingen Milsani Houdbare Halfvolle Melk terug. Er is sprake van een productiefout waardoor de melk niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Er is GEEN sprake van een gezondheidsrisico.

Verpakkingen 6x 200 mlterugroepactie

Deze terugroepactie geldt voor de Milsani Houdbare Halfvolle Melk in verpakkingen 6x 200 ml met EAN code 23009523 en met de houdbaarheidsdatums 31-3-2023 en 30-4-2023.
Door een productiefout voldoet de melk niet aan de kwaliteitseisen. Er is GEEN sprake van een gezondheidsrisico.
ALDI vraagt jou om het product terug te brengen naar de winkel, ook als het product al is aangebroken. Het aankoopbedrag krijg je terug. Een kassabon is niet nodig.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen