Terugroepacties Jumbo Amandel Vijgenschijfjes en Udea Studentenhaver wegens gifstof Ochratoxine A

Foto: Jumbo

Jumbo roept een batch van de Jumbo Amandel Vijgenschijfjes terug. Udea roept Studentenhaver ook terug.

In deze producten is de schadelijke, natuurlijke, gifstof Ochratoxine A aanwezig. Deze gifstof kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

Terugroepactie Jumbo

De terugroepactie betreft de Jumbo Amandel Vijgenschijfjes met EAN code 8718452424740 en THT-datum 03-11-2023.
In dit product kan de schadelijke schimmelgifstof Ochratoxine A bevatten. Deze schimmelgifstof kan van nature voorkomen in producten, maar is schadelijk voor de mens. Het kan onder andere leiden tot nierschade.

Al gekocht?

Heb je deze Jumbo Amandel Vijgenschijfjes gekocht, en heeft je verpakking de THT-datum 03-11-2023? Eet het product dan niet. Breng het terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug.
Voor meer informatie over deze terugroepactie van Jumbo kunt u contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Terugroepactie Udeaterugroepactie

De terugroepactie geldt voor de Nice en Nuts Studentenhaver in verpakking 1kg met barcode 8711997005139 en de THT-datums 07-04-2024 en 21-04-2024.
In dit product kan de schadelijke stof Ochratoxine A zitten. Deze natuurlijke schimmelgifstof is schadelijk voor de gezondheid omdat deze onder andere nierschade kan veroorzaken.

Al gekocht?

Heb je de Nice en Nuts Studentenhaver in huis en heeft de verpakking één van de genoemde houdbaarheidsdatums?  Eet het product dan niet op.
Breng het product terug naar de winkel waar je het hebt gekocht.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Udea via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen