Pronkzitting De Kleibakkers

13 nov 2014, 7:00 Geen categorie
vaccinerenstanpittens
HAALDEREN – Carnavalsvereniging De Kleibakkers viert vandaag, 22 november, de opening van een nieuw carnavalsseizoen. Zin in een avond onvervalste gezelligheid? Mis dan de pronkzitting niet!
De openingsavond bestaat uit de nodige officiële handelingen. Geniet daarnaast uiteraard ook van diverse optredens van onder meer de dansgarde. Bovendien is er alle gelegenheid voor een drankje en je uit te leven op de dansvloer.
Volgens voorzitter Anja Verhoeven is het de ongedwongenheid die de vereniging zo kenmerkt. "Dit keer zijn zowel De Narrenkap, De Geintrappers en De Blauwe Ponny bij ons te gast, dus dat belooft wat. "Al met al voldoende ingrediënten om op feestelijke wijze een beetje warm te draaien voor de carnavalsdagen in februari”.
Morgen zondag 23 november, nemen jeugdprins Bas uit 't Leeuwennest en prinses Iris afscheid. Ook op deze dag komen er verschillende acts voorbij. En wie vormen straks het nieuwe jeugdprinsenpaar?
Aanvang en entree
De pronkzitting begint om 20:11 uur, maar de zaal is vanaf 19:30 uur open. Leden hoeven geen entree te betalen. Niet-leden kunnen voor 7,50 euro de unieke Kleibakkers gezelligheid meemaken.
Het is mogelijk ter plekke lid te worden, waardoor andere carnavalsavonden tijdens het seizoen zonder bijbetaling bezocht kunnen worden. Voor de jeugdmiddag bedraagt de entree voor iedereen 2,50 euro.
Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de "Vind ik leuk" knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews .
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.