Huissens Weldoen verdubbelt opbrengst marathon van Le Hans

Foto: Stichting Huissens Weldoen

HUISSEN – Afgelopen oktober organiseerde hobby dj Hans Schmeinck de 25 uurs marathon van Le Hans in De Buitenpoort in Huissen. De opbrengst van de muzikale marathon doneerde hij aan Stichting Huissens Weldoen. De opbrengst werd verdubbeld door de enthousiaste stichting.

Inmiddels is er een bestemming gevonden voor de opbrengst. Deze komt tegoed aan de bij de gemeente bekende Huissense minima gezinnen. Er is een donatie bij de voedselbank gedaan, waarvan kleding, schoeisel en voedingsmiddelen kunnen worden aangeschaft en verdeeld onder betrokkenen.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Huissense winkeliers, namelijk:

  • Juul Bodyfashion
  • Broekman Mode
  • Hema
  • Shoeby Fashion
  • Huisman Sport
  • Huisman Schoenen

Stichting Huissens Weldoen is nu ruim een jaar actief in Huissen. Het is een stichting die opkomt voor minima gezinnen in Huissen. Met materiële steun kan de stichting ervoor zorgen dat bewoners aan de Huissense maatschappij kunnen blijven meedoen. Denkt u bijvoorbeeld aan de contributie voor een sportvereniging of de aanschaf van een fiets, zodat een kind naar de middelbare school kan fietsen. De stichting richt zich met name op de jongere gezinsleden (t/m 25 jaar)

Wilt u meer weten over het werk van Stichting Huissens Weldoen of wilt u een donatieaanvraag indienen?  Kijkt u dan op de website: www.huissensweldoen.nl.

Foto: Voorzitter Klaas Nienhuis van Stichting Huissens Weldoen (l) en Gert Meermans van Voedselbank Arnhem, uitgiftepunt Huissen

Reacties