Oranje Fonds collecte ten behoeve van Providentia in Gendt

Foto: Providentia Gendt

GENDT – Stichting Providentia organiseert samen met de kerngebruikers, Harmonie, Schutterij en de Gentenarren de Oranje Fonds collecte. De collecte van het Oranje Fonds steunt sociaal maatschappelijke initiatieven. Juist daarom mag stichting Providentia deze collecte doen.

Van de opbrengst van de collecte is 50% voor de renovatie van Providentia. De andere 50 % wordt besteed aan doelen in de provincie Gelderland. U kunt de collectanten tussen 27 april en 2 mei verwachten.

Afgelopen jaar besteedde het Oranje Fonds € 32 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving.

Organisaties proberen op allerlei manieren aan geld te komen. Logisch, de noodzaak groeit, maar er is minder geld beschikbaar. De stichting Providentia merkt dat er veel mensen genegen zijn geld te geven om het doel van de stichting te behalen, namelijk het behoud van Providentia.

We kunnen de lezers van Lingewaard.Nieuws melden dat de verbouwing van Providentia in volle gang is. De collecte is wederom een financiële impuls voor het behalen van die doelstelling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen