Spannende en sfeervolle activiteiten in de kerstvakantie bij Fort Pannerden

Foto:

Fort Pannerden, het mooiste fort van Nederland, is weer helemaal in kerstsferen: met bomen, ballen, lichtjes, kerstmuziek: het is er allemaal! Dit geeft het stoere monumentale fort extra glans en een warme uitstraling.

Ook al kan het er frisjes zijn… met warme chocolademelk, glühwein en een stukje kerststol ben je zo weer opgewarmd. En, niet te vergeten, door alle activiteiten die in en om het fort te doen zijn.

Kerstvakantie extra’s

In de Kerstvakantie van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024 pakken ze natuurlijk extra uit. Zo is er gedurende de hele kerstvakantie voor de kinderen een bijzondere zakkenspeurtocht: de Driekoningen komen terug! Dool in het spoor van de Driekoningen door het fort en je komt op plekken waar je nog nooit geweest bent!

Midwinterhoorn blazers op bezoek

Op zaterdag 23 december zijn de Midwinterhoorn blazers weer op bezoek. Ze zijn in, op en buiten het fort te goed horen tussen 13.00 en 16.30 uur. Ook kunnen jong en oud op woensdag 27 december weer Soldatenspelletjes spelen in zaal de Splitsing van 12.00-16.00 uur. Wat waren die mannen inventief en wat is dat leuk!

Het bericht gaat verder onder de foto.Fort Pannerden

NB Het fort is gesloten op 24 december, Eerste en Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en op Nieuwjaarsdag.

Regulier aanbod en toegangsprijzen

Het reguliere aanbod is er natuurlijk ook. Zoals de audiotour Fortverhalen, een fort bezoek onder leiding van een gids, een kanon-demonstratie, de puzzeltocht Expeditie, het escaperoomspel Elements, de fortgrachtwandeling, het uitzichtpunt en het restaurant voor een heerlijk hapje en een drankje.

Informatie

  • Kijk voor nadere informatie over aanbod, openingstijden, toegangsprijzenen parkeren op: www.fortpannerden.eu.
  • Met de Museumkaart is de toegang gratis, uitgezonderd de toeslag voor de activiteit Elements.
  • Adres: Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg.

Tot ziens op Fort Pannerden!

Fort Pannerden
Fort Pannerden by Night

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen