High tea met Zonnebloem Gendt

Foto: F. Hermsen

De eerste maand van het jaar zit er alweer bijna op en het nieuwe Zonnebloemjaar is weer begonnen. Op 15 januari  is Zonnebloem Gendt met hun gasten naar Intratuin gereden.

Niet alleen voor Schutterij St. Sebastianus is het een jubileumjaar, maar ook voor de landelijke Zonnebloem. De Zonnebloem bestaat 75 jaar. De afdeling Gendt maakt daar al 30 jaar deel van uit. “In de loop van het jaar zullen wij daar ook aandacht aan besteden. Maar voor nu staan de activiteiten weer gepland en zelfs de eerste activiteit is alweer een feit geweest,” aldus de Zonnebloem Gendt.

Naar Intratuin

“15 januari op een echte winterse dag zijn we met onze gasten naar Intratuin gereden. Dit onder begeleiding van fikse sneeuwbuien. Maar de wegen waren schoon, dus geen belemmering om te gaan. We zijn daar flink verwend met een heerlijke high tea in de serre. Van allerlei lekkers werd er gepresenteerd. Hartige hapjes, soepje, warme hapjes en natuurlijk ook zoetigheid, zoals appelgebak, macarons en bonbons. Daarbij konden we niet alleen kiezen voor allerlei soorten thee maar ook voor koffie.”
Na heerlijk te hebben gesmikkeld was er nog tijd om even lekker door Intratuin te struinen en menig bloemetje, plantje werd mee naar huis genomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen