Korting zorgverzekering Menzis via gemeente voor inwoners in de bijstand

Foto: Menzis

Ook als je een laag inkomen of een uitkering hebt, verdien je goede zorg. De gemeente betaalt mee aan de collectieve zorgverzekering bij Menzis.

Ook de verzekeraar geeft korting op de zorgpremie.

Meedoeninlingewaard en Menzis

Je komt hiervoor in aanmerking als je maximaal hondertwintig procent van de bijstandsnorm verdient en weinig spaargeld hebt. Op meedoeninlingewaard vind je hier meer informatie over. Je krijgt vijf procent korting op de basisverzekering en negen procent korting op de aanvullende verzekering. Verder ontvang je een uitgebreide vergoeding voor onder andere brillen, fysiotherapie, tandartskosten en Wmo-bijdragen. Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd. Menzis accepteert iedereen in deze inkomensdoelgroep, zonder medische keuring.
Je ziet op www.gezondverzekerd.nl welke polis het beste bij jou past. Je kun je hier ook aanmelden als je aan de inkomensvoorwaarden voldoet.

Digitaal spreekuur

Met vragen kun je van 22 november tot en met 31 december terecht op het digitale spreekuur. Via www.menzis.nl/zorgverzekering/garantverzorgd kun je hiervoor een afspraak maken.

Reacties

Cookieinstellingen