Spreekuur van Menzis voor korting zorgverzekering

Foto: Menzis

Ook als je een laag inkomen of een uitkering hebt, verdien je goede zorg. De gemeente betaalt mee aan de collectieve zorgverzekering bij Menzis.

En de verzekeraar geeft korting op de zorgpremie.

Menzis accepteert iedereen in deze inkomensdoelgroep

Je komt hiervoor in aanmerking als u maximaal honderdtwintig procent van de bijstandsnorm verdient en weinig spaargeld heeft. Op www.meedoeninlingewaard.nl vind je hier meer informatie over. Je krijgt vijf procent korting op de basisverzekering en negen procent korting op de aanvullende verzekering. Verder ontvang je een uitgebreide vergoeding voor onder andere brillen, fysiotherapie, tandartskosten en Wmo-bijdragen. Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd. Menzis accepteert iedereen in deze inkomensdoelgroep, zonder medische keuring. Je ziet op www.gezondverzekerd.nl welke polis het beste bij jou past. Je kunt zich hier ook aanmelden als je aan de inkomensvoorwaarden voldoet.

Fysieke spreekuren

Je kunt met vragen terecht op het spreekuur van Menzis op maandag 6 december en dinsdag 7 december. Je bent beide dagen welkom van 9.30 tot 12.30 uur in de Oude Raadszaal, Langekerkstraat 17 in Huissen.

Digitale spreekuur

Met vragen kun je van 22 november tot en met 31 december terecht op het digitale spreekuur. Via www.menzis.nl/zorgverzekering/garantverzorgd kun je hiervoor een afspraak maken.

Reacties

Cookieinstellingen