Wekelijkse en en maandelijkse SWL-wandelgroepen in Lingewaard

Foto: SWL

In Bemmel, Doornenburg, Huissen en de Zilverkamp zijn de wandelingen wekelijks. In Bemmel is er maandelijks een wandeling voor ouders van kinderen met een extra zorgtaak.

Op de activiteitenpagina van  SWL kun je zien welke wandelingen (ook bekend als wandeluurtjes) er wekelijks en maandelijks zijn.

Wandeluurtjes Bemmel

Iedere dinsdag wordt er om 18.30 uur gestart bij Huisartsenpraktijk de Teselaar (Teselaar 6 in Bemmel). Iedere week wordt er een andere route gelopen. Dit wandeluurtje is opgestart door Huisartsenpraktijk de Teselaar.
Iedere woensdag wordt er om 13.30 uur gestart (tot 14.30 uur) vanaf De Kinkel (van Ambestraat 1 Bemmel). Iedere week wordt er een andere route gelopen. Morgen, op 1 december, is de volgende wandeling.

Wandelgroep de Doornen-stappers

Voor mensen die graag willen wandelen maar er niet altijd aan toekomen, is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Doornen-stappers. Elke woensdagochtend wordt er om 10.00 uur gestart bij het Ontmoetingscentrum Doornenburg. De afstand is ongeveer drie kilometer wat neerkomt op 30 tot 45 minuten wandelen. Op de route staan bankjes waarop uitgerust kan worden. Na het wandelen kan er nog een kopje koffie/thee genomen worden.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Iedereen mag zelf bepalen wanneer hij/zij meeloopt. De volgende keer is op morgenochtend, 1 december om 10.00 uur.

Wandelochtend Zilverkamp

Iedere donderdagochtend wordt er om 9.30 uur gestart bij Sociaal Cultureel Centrum de Brink (Wagenweg 12 in Huissen). Er wordt gewandeld over de Zilverkamp en omgeving.

Wandelochtend Huissen

Het wandeluurtje is wekelijks iedere dinsdag om 11.00 uur. Er zijn twee vertrekpunten. In de even weken wordt er gestart bij het Gemeenschapshuis op ’t Zand (Van Wijkstraat 31) en in de oneven weken bij Medisch Centrum Loovelden (Plaza 1).
Op 7 december begint de wandeling vanaf Medisch Centrum Loovelden om 11.00 uur.

Wandel-halfuurtje Huissen

Voor mensen die geen uur willen of kunnen lopen is er de mogelijkheid om mee te doen aan het Wandel-halfuurtje.
Dit is elke donderdag van 13.30 uur tot 14.00 uur. De start is dan bij de Zandse Kerk. De volgende wandeling is op 2 december.
Na het wandelen kan er in de kerk nog worden afgesloten met een kopje koffie/thee.

Wandelgroep voor ouders van kinderen met een extra zorgtaak

Iedere eerste zaterdag van de maand is er een maandelijkse wandelactiviteit voor ouders van kinderen met een extra zorgtaak. Het begint om 10.00 uur vanaf Brasserie Bloem. Tijdens het wandelen (wandeling +\- vier kilometer) kan je met andere ouders dagelijkse ervaringen uitwisselen. Er wordt afgesloten met het drinken van een kopje koffie/ thee bij Brasserie Bloem (Markt 34 Bemmel). De volgende wandeling is op 4 december.
Inlichtingen: Sandra Albers tel: 06 13404853 of Sharon Michels- Kleinbussink tel: 06 42231578.

Reacties

Cookieinstellingen