Gemeente zoekt lokale isolatie- en installatiebedrijven voor grootschalige inkoopactie

Foto: Winst uit je woning

Gemeente Lingewaard organiseert samen met Winst uit je woning een grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen. De gemeente wil graag lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid bieden de werkzaamheden uit te voeren.

Het doel is om dit soort maatregelen voor woningbezitters in Lingewaard voordeliger te maken door schaalvoordeel. Half februari verstuurt de gemeente Lingewaard naar woningeigenaren een brief om mee te doen.

Winst uit je woning

Al meer dan negen jaar organiseert Winst uit je woning  inkoopacties voor energiebesparende maatregelen. Winst uit je woning heeft inmiddels met meer dan honderd (lokale) uitvoerders samengewerkt. De inkoopacties leveren een groot aantal opdrachten op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht.

Is jouw bedrijf geïnteresseerd?

Inschrijven kan tot en met 21 januari 2022. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding worden na een marktbrede uitvraag per maatregel één of meer uitvoerders gekozen. Lokale partijen hebben een streepje voor. Na 28 januari krijgen bedrijven bericht van Winst uit je woning of zij zijn geselecteerd om mee te doen aan de inkoopactie. Meld jouw bedrijf nu aan.

Reacties

Cookieinstellingen