Bespaar op je energiekosten met tips van de gemeente

Foto: Energieloket Lingewaard

De laatste tijd zijn de energiekosten flink gestegen. Veel mensen gaan veel meer betalen voor gas en elektra. De gemeente Lingewaard geeft tips om je energiekosten te verlagen.

De gemeente Lingewaard en Energieloket Lingewaard werken samen met GezondVerzekerd.nl. Op  de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie vind je tips om jouw energiekosten te verlagen. Maar je vindt hier ook informatie over jouw energiecontract. Kun je beter bij jouw huidige energieleverancier blijven of is het verstandig om over te stappen? Op de site krijg je een persoonlijk advies.

Voordelen van Goedkope Energie

  • Je betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • Je ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. De gemeente heeft speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op jouw rekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Je krijgt altijd groene energie.

Online energiespreekuur

Je kun je aanmelden voor een online energiespreekuur. Een energiecoach helpt jou tijdens een videogesprek met persoonlijk advies. Samen kijken jullie hoe jij kunt besparen op jouw energiekosten en of overstappen verstandig is. Heb je nog vragen? Bel dan naar (085) 30 35 389.

Meedoen in Lingewaard

Ook als je minder geld hebt om uit te geven, wil de gemeente dat jij mee kunt doen. Dat geldt niet alleen voor energiebesparing maar ook op allerlei andere terreinen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor een lidmaatschap voor een sportvereniging of internet. Voor kinderen is er het kindpakket: sport, spel, lezen, leren, oftewel alles waar jouw opgroeiende kind behoefte aan heeft. Kijk op www.meedoeninlingewaard.nl.

Reacties

Cookieinstellingen