Gemeente biedt hulp bij energie besparen

Foto: Gemeente Lingewaard

De gemeente kan zich voorstellen dat je zich zorgen maakt over de hoge energieprijzen. Zij helpt jou graag bij het omlaag brengen van jouw energierekening.

Bijvoorbeeld via Operatie Isolatie waarin de gemeente ondersteuning biedt bij isolatie van koopwoningen. Daarnaast kun je ook terecht bij de Energieambassadeurs van het Energieloket Lingewaard. Zij geven jou graag advies om energie te besparen.

Operatie Isolatie voor gratis isolatiemaatregelen

Inwoners die zich aanmelden voor Operatie Isolatie kunnen gratis vloer-, spouw- of dakisolatie krijgen. Operatie Isolatie staat open voor huiseigenaren met een inkomen tot 140 procent van het sociaal minimum. Veel inwoners maken al gebruik van Operatie Isolatie. Daardoor is er nog maar beperkte ruimte.
Meld je snel aan om in aanmerking te komen voor gratis isolatiemaatregelen.

Advies Energieambassadeur

Heb jij problemen met het betalen van jouw energierekening? Ontvang je bijstand en/of een energietoeslag? Vraag dan advies aan een Energieambassadeur van het Energieloket Lingewaard. Met een aantal kleine aanpassingen in jouw woning, kun je soms veel energie besparen. En het is beter voor het milieu. Zo kun je fijner wonen en jouw energierekening omlaag brengen. Het maakt niet uit of je in een koop- of een huurwoning woont. Door een e-mail te sturen naar [email protected] kun je een afspraak maken met een Energieambassadeur. Op www.energieloketlingewaard.nl(externe link) vind je meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen