Wegwerkzaamheden A12 tussen knooppunten Grijsoord en Waterberg vanaf 31 juli

Foto: Nijmegen.nieuws.nl

Deze zomer voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de A12 bij Arnhem tussen de knooppunten Grijsoord en Waterberg in de richting van Duitsland. Dit betekent dat dit deel van de A12 volledig is afgesloten voor verkeer van maandag 31 juli 05.00 uur tot woensdag 9 augustus 04.00 uur.

De afsluiting zorgt naar verwachting voor verkeershinder, omleidingen en extra reistijd van 30 tot 60 minuten.
Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op de A12 tussen de knooppunten Grijsoord en Waterberg. Daarnaast voeren ze onderhoudswerkzaamheden uit aan bermen en vervangen of vernieuwen de vangrail waar dat nodig is. Ook richten ze de invoegstrook van de A12 bij knooppunt Grijsoord opnieuw in.

Houd rekening met verkeershinder en omleidingen

De werkzaamheden starten op maandag 31 juli 05.00 uur en zijn afgerond op woensdag 9 augustus 04.00 uur. Verkeer op de A12 in de richting van Duitsland wordt bij knooppunt Maanderbroek omgeleid via de A30, A1 en de A50. Verkeer op de A50 wordt bij knooppunt Valburg omgeleid via de A15 en de A325.

Kaart afsluiting en omleiding

Hieronder zie je een overzichtskaartje van de afsluiting en de omleiding. Daaronder staat meer informatie.

Kaart omleiding afsluiting A12.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat(externe link)Verkeersinformatie(externe link) of bel gratis met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800 8002.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen