Verkeersbesluiten en berichten over jouw buurt

Foto: Gemeente Lingewaard

Bij de openbare bekendmakingen van 29 november zijn er een aantal meldingen. Die gaan over verkeersbesluiten, berichten uit jouw buurt en omgevingsvergunningen.

Als je meer over de omgevingsvergunningen, kijk dan of bij de website van de gemeente of het Gemeentenieuws.

Verkeersbesluiten

  • Reserveren twee parkeerplaatsen in de Pietershof, ter hoogte van Molenstraat 13b in Angeren, voor het opladen van elektrische voertuigen
  • Reserveren twee parkeerplaatsen in de Zandsedwarsstraat, ter hoogte van Wilgenstraat 2 in Huissen, voor het opladen van elektrische voertuigen
  • Reserveren van twee parkeerplaatsen, ter hoogte van Slangenburgstraat 6 in Doornenburg, voor het opladen van elektrische voertuigen.
  • Reserveren van twee parkeerplaatsen ter hoogte van Gildestraat 108 in Gendt voor het opladen van elektrische voertuigen.
  • Reserveren van twee parkeerplaatsen ter hoogte van Franciscusstraat 53 in voor het opladen van elektrische voertuigen.
  • Rreserveren van twee parkeerplaatsen ter hoogte van Diana 92 in Bemmel voor het opladen van elektrische voertuigen
  • Reserveren van twee parkeerplaatsen ter hoogte van Oostervelden 2d-2 in Bemmel voor het opladen van elektrische voertuigen

Berichten over jouw buurt

Wil je direct op de hoogte zijn van besluiten die invloed hebben op jouw omgeving, zoals vergunningen, bestemmingsplannen en plaatselijke regelgeving? Meld je dan aan voor de service ‘Berichten over uw buurt’ op overheid.nl(externe link). Dit is een service van de overheid, waarmee je rechtstreeks via de mail steeds de meest recente berichten krijgt over de ontwikkelingen in jouw buurt of wijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen