Woningbouwplan ’t Hof van Klein Baal ter inzage vanaf 21 december

Foto: Hof Kleine Baal

Het college heeft besloten om het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan voor het woningbouwplan ’t Hof van Klein Baal in Haalderen ter inzage te leggen. Dat is vanaf 21 december tot 31 januari 2024 in het gemeentehuis in Bemmel.

Het plan bestaat uit 61 woningen, geschikt voor een brede doelgroep. Het bevat onder andere achttien sociale huurwoningen, acht starterswoningen en acht levensloopbestendige woningen.

Inzien plan vanaf 21 december

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 21 december 2023 tot en met 31 januari 2024. Bekijk het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl(externe link) met plannummer NL.IMRO.1705.315-ON01 of op het gemeentehuis in Bemmel.

Inloopavond

De gemeente organiseert samen met de ontwikkelaar een inloopavond waar je het ontwerpbestemmingsplan kunt bekijken en vragen kunt stellen. Deze vindt plaats op 9 januari 2024 tussen 19.00 en 20.30 uur bij Dorpshuis De Tichel, Kolkweg 5a in Haalderen. Je kunt op ieder moment binnenlopen.
Er is dan nog geen informatie beschikbaar over verkoop of verhuur van de woningen. Ook het inschrijven  voor de woningen is nog niet mogelijk. Dat komt op een later moment. Kijk voor meer informatie op www.hofvankleinbaal.nl(externe link).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen