Special: uit de raad…

Foto: Gemeente Lingewaard.Facebook

“Afgelopen maand vierden we feest in Lingewaard. Tijdens carnaval stond Lingewaard namelijk op z’n kop!

Wat hebben we een plezier gehad tijdens de dolle dagen,” aldus Burgemeester Nelly Kalfs.

Genoten

“Ik heb genoten van de prachtige optochten, spetterende optredens en vooral de gezelligheid. Complimenten aan alle carnavalsverenigingen, vrijwilligers en feestvierders die van het Lingewaardse carnaval weer een groot feest hebben gemaakt.
Ook heb ik een bezoek gebracht aan een aantal basisscholen en kinderdagverblijven in Lingewaard tijdens de Nationale Voorleesdagen. Daar mocht ik verschillende groepen voorlezen. Voorlezen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen en het vergroot de kans dat kinderen met plezier gaan lezen. Geweldig om dit te mogen doen.”Uit de Raad

Felicitaties

“Daarnaast heb ik een aantal inwoners persoonlijk mogen feliciteren met het bereiken van een mijlpaal. Zo bracht ik een bezoek aan een aantal 60-jarige bruidsparen en mocht ik het feestje meevieren met een 100-jarige mevrouw uit Bemmel. Een eer om hierbij aanwezig te zijn en de persoonlijke verhalen te horen. Want elkaar ontmoeten en naar elkaar omkijken blijft ontzettend belangrijk. Een klein gebaar heeft vaak al een groot effect. Laten we dat met elkaar niet vergeten,” Nelly Kalfs, Burgemeester.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen