Kringloopbedrijf voor baby- en kinderartikelen in Huissen

Foto: HetBabyGoed

Als je zwanger bent, krijg je in Nederland ontzettend goede zorg. Het gaat dan met name over medische en emotionele zorg, met als doel een zo gezond mogelijke zwangerschap en een gezonde baby.

Maar het kan zijn dat jij als aanstaande ouder je vooral zorgen maakt om de materiële zaken, en elke baby verdient een kansrijke start. Bij HetBabyGoed, kringloopbedrijf voor baby- en kinderatikelen, kun je alle babyspullen kopen die je nodig hebt.

Nieuw en gebruikt

Je vindt er nieuwe en gebruikte babyartikelen, die (zo) compleet (mogelijk), schoon en heel zijn. Én er is keus. Diane Sissing van HetBabyGoed vindt duurzaamheid erg belangrijk. Maar HetBabyGoed helpt jou ook als je een kleine beurs hebt: je vindt er spulletjes voor een fijne prijs. De medewerkers van HetBabyGoed kunnen jou advies geven over wat je nodig hebt voor jouw baby en hoe het zit met de veiligheidsnormen.

Bijzondere Bijstand

Krijg je een kindje en heb je een laag inkomen? Dan heb je misschien recht op Bijzondere Bijstand. Daarmee kun je via de gemeente Lingewaard een vergoeding krijgen als je babyspullen koopt bij HetBabyGoed.
Er is ook een Kindpakket: een ‘webwinkel’ gevuld met sport, spel, lezen en leren. Eigenlijk alles waar jouw opgroeiende kindje behoefte aan heeft. Elk thuiswonend kind van onder de 18 jaar mag hier gebruik van maken. Hier staat HetBabyGoed ook tussen met kledingpakketten en cadeaubonnen. Deze bonnen kun je vrij besteden in onze winkel.

Dullertstichting

HetBabyGoed heeft goede contacten met de Dullertstichting. Deze stichting helpt aanstaande ouders die een klein budget hebben. Zij krijgen een gift uit het fonds. Inwoners uit Huissen kunnen gebruik maken van deze optie. Kijk voor meer informatie op de website.
Je vindt HetBabyGoed op Veilingweg 7 in Huissen. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Een kansrijke start voor alle kinderen in Lingewaard

Ieder kind in Lingewaard verdient de best mogelijke start van het leven en een optimale kans op een goede toekomst. De eerste 1.000 levensdagen zijn cruciaal voor een goede start. De gezondheid voor, tijdens en na de geboorte blijkt een belangrijke voorspeller van fysieke en mentale problemen op latere leeftijd. In de coalitie Kansrijke Start Lingewaard werken professionals en vrijwilligers samen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen