Werkzaamheden Gochsestraat vanaf 18 maart

Foto: Gemeente Lingewaard.Gochsestraat.Visualisatie

Sinds gisteren, maandag 18 maart, is de Gochsestraat in Huissen afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Het bedrijf Van Vulpen is namelijk bezig met werkzaamheden aan kabels en leidingen van Vitens en Liander.
Na deze werkzaamheden start de reconstructie van de Gochsestraat. De verwachting is dat de werkzaamheden tot eind 2024 duren. Buslijn 33 stopt tijdelijk niet bij de halten Binnenveld en Valom. Tijdelijke vervangende halten zijn Stadswal en Mea Volta.

’t Zand in Huissen

De wijk ’t Zand in Huissen kampt al jaren met wateroverlast bij hevige regenbuien. Om dit op te lossen werd een grootschalig rioleringsproject opgestart. Het project wordt in twee delen in uitvoering gebracht. In de tweede fase wordt vervolgens de Gochsestraat opgepakt. Voor de Gochsestraat wordt ook gekeken naar een andere inrichting van de weg. Dit vraagt meer voorbereiding en is daarom als tweede fase bestempeld.

De BouwApp

Volg het project via de BouwApp. Je kunt de BouwApp gratis downloaden in de appstore of Google playstore (Android, Apple of Windows). Zoek vervolgens op ‘Riolering ’t Zand Huissen’ en volg dit project. Zo blijft je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen